Åben have i Viborg d. 30.7.2017

Åben have i Viborg d. 30.7.2017

Hvis ikke der var så langt fra Vestfyn til Viborg, var jeg suset afsted til Åben Have arrangement hos Susan og Jesper d. 30.7.

Da holder de nemlig haven åben for alle interesserede. Jeg følger Susan’s blog ‘My Loving home and garden‘ og jeg falder ofte i svime og kommer i en drømmende tilstand, når jeg ser billeder fra hendes underskønne have.

(Billeder fra My Loving Home and Garden)

Susan og Jespers stil passer perfekt ind i mine drømme om at skabe min egen have med samme udtryk som deres, så de er til stor inspiration for mig.

Min kæreste får dog efterhånden nervøse trækninger ved øjnene, hver gang jeg viser ham et billede der inspirerer mig eller når jeg slæber tunge bøger hjem fra biblioteket. Han kan lige se i ånden at jeg snart har fået lagt hele vores have om 😉 Standardkommentaren er efterhånden: ‘Jamen skat, alt det der skal passes’. Og her er det så jeg skal overbevise ham om at et tætbeplantet blomsterbed er meget nemmere at holde end en græsplæne. Han er vist ikke helt overbevist endnu, men jeg arbejder på det 😉

 

 Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.