Den årlige familiejulefrokost er løbet af stabelen

Den årlige familiejulefrokost er løbet af stabelen

Atter i år samledes hele Leth-klanen, med påhæng og tilløbere 😉
Det er min storesøster, min storebror, min far og jeg der udgør ‘grundstammen’ af klanen. Dertil kommer der børn, svigerbørn, bonusbørn og børnebørn. Det kan hurtigt blive noget af en flok.

I lørdags mødtes vi i Sønderborg hos min niece, der havde lejet et rigtig dejligt festlokale. Vi var 17 mennesker i alderen 3 til 71 år 😉 Det var en rigtig hyggelig eftermiddag, hvor der blev snakket (meget), grinet (højt) og spist (en masse).

img_0057

Vi havde hver især noget mad med, som var fordelt til hver deltager inden, så vi fik en samlet julefrokostmenu. Pyha vi var mætte til sidst!

I år havde vi også pakkeleg. Hold nu op hvor er det sjovt at se, hvordan unge som gamle går op i det med liv og sjæl.

Og endnu sjovere er det at se når der bliver pakket op. For som regel er det nogle ret sjove gaver der befinder sig derinde under gavepapiret 😀

img_0063

Jeg havde ikke held i pakkespillet (men så har jeg jo held andetsteds, ik? 😉 ) men det havde min borddame, min fars kæreste. Det var simpelthen GULD da hun pakkede sin gave op, og du skal ikke snydes for at se hvad hun vandt:

img_0070 img_0072

Yes, du ser rigtigt: Toiletpapir med Donald Trump 😀 😀 😀

Min far’s kæreste er bestemt ikke vild med den mand, så det var jo en PERFEKT gave til hende 😀

Afslutningsvis havde min anden niece lavet en julekage. Den var pyntet som et snelandskab med snemand og små fodspor i sneen og det hele. Den var sååå fiiiiiin og den smagte RIGTIG godt!

img_0062

Efter en del timers hygge, snak og spisning, var vi alle mætte og trætte.

Det var en super dejlig eftermiddag, som jeg allerede glæder mig til at gentage igen næste år. Det er rigtig hyggeligt at vi alle kan samles og have nogle hyggelige timer sammen, og få ønsket hinanden en glædelig jul. For vi holder ikke juleaften sammen længere, nu hvor vi har egne familier og er spredt for alle vinde.

Derfor synes jeg det er en rigtig god tradition at samles alle sammen inden jul – vi ses ALT for sjældent, men sådan er det vist i mange familier – desværre.

 Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.