Aldrig mere svidende øjne!!!

Aldrig mere svidende øjne!!!

For et par uger siden skrev jeg et blogindlæg om en ny mascara jeg ville teste.

Det var en mascara jeg havde købt på apoteket fra La Roche-Posay. På emballagen lovede man at den var god til kvinder med tendens til svidende øjne. HAPS! Den skulle jeg prøve. For hvis der er noget jeg døjer med, så er det svidende øjne uanset om der kommer et lille vindpust, for skarp sol eller mascara på vipperne.

Jeg må sige at mascaraen har bestået testen. Jeg har IKKE haft svidende øjne med mascaraen på, og den farver mine vipper rigtig fint. Jeg har dog en lille smule problemer med at få den til kun at blive på mine vipper, når jeg fotograferer: Når jeg kniber det ene øje sammen ad flere omgange og i længere tid, for at kigge ind i søgeren, så smitter den altså af (det fandt jeg ud af på mit seneste fotojob hos en af vores kunder, da jeg efter endt fotoshoot så mig selv i spejlet da jeg satte mig ud i bilen!!!!)Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.