Ansigtspleje – skrubberier på badeværelset

Ansigtspleje – skrubberier på badeværelset
Når ansigtspleje bliver dejligt

For nogen tid siden skrev jeg at jeg havde bestilt en elektrisk skrubbebørste, som supplement til min daglige ansigtspleje.
Sådan en børste som ‘alle’ hudeksperterne bruger (jow jow den er god nok, selv Ole Henriksen bruger den i sin spa i Californien. Så det selv da jeg var til foredrag med manden for nogle uger siden 😉 ).

Jeg har nu brugt den i ca. en måneds tid, og jeg er ikke blevet skuffet. Hold da op en god maskine. Jeg føler at min hud bliver renset helt i bund HVER gang, og huden føles mere glat og frisk. Det er også som om at den bedre kan optage den serum og creme jeg smører på bagefter.

Julie (yngstedatteren) er også glad for at bruge den, så den fungerer også perfekt til teenagerhud.

IMG_6544

 

IMG_6545

IMG_6546

Hvis du har begyndende udslæt (bumser eller lignende) er børsten også perfekt. Din hud udvikler nemlig ikke bumserne, når den bliver renset helt i bund, og plejet bagefter.
Jeg døjer med at få bylde-lignende bumser ved næsen. De bliver store og ømme, men når jeg bruger den elektriske børste, udvikler bumsen sig ikke, og går lige så stille i sig selv igen. Det gør naturligvis en smule naller, når børsten roterer hen over den ømme bums, men det er smerten værd, når jeg næste morgen kan mærke at den allerede er på retur 🙂

Jeg gik på vanityplanet.com og fandt børsten der, da jeg kunne spare en hel del, selv når told og var betalt.
Børsten hedder ‘Spin for perfect skin’.
Den koster 99$ men jeg brugte rabatkoden LR4CLEAN og fik 70% rabat. Jeg er i tvivl om koden stadig virker, men det var da et forsøg værd 🙂

Så hvis du snart har fødselsdag, eller vil give dig selv en gave, ‘bare fordi’, så invester i en elektrisk ansigtsbørste. Det giver dig en oplevelse af en skøn luksus-spa i hverdagen.

Glæd dig!Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.