At indrette med farver efter årstiden

At indrette med farver efter årstiden
(indeholder reklame)

Der er vist ingen der er i tvivl om at jeg elsker at indrette og ‘dimse’ i min drivhytte og haven. Men jeg elsker også at gøre det indenfor…sommetider til stor frustration hos Handymanden 😀
Det er nemlig ikke altid han kan se ideen i at der f.eks. skal nye puder i sofaen, rykkes rundt på planterne eller skiftes lidt ud på væggene. Det hele stod jo rigtig fint.


Kæden hoppede lidt af for ham, da jeg indviede ham i den med puderne i sofaen: Han rystede gevaldigt på hovedet da jeg fortalte ham, at jeg godt kan lide at sofaen har ‘Sommerpuder’ (her er farverne mere lyse og lette. Og stoffet er også mere tyndt og glat) og ‘Vinterpuder’ (her er farverne mere afdæmpede og stoffet er tykt og varmt). Jeg tror han tænkte at jeg var tosset 😀 😀 😀
Jeg synes jo til gengæld at det er en nem og billig måde at friske sofaen op 😉

 

Nu hvor vi er ved sofaen, og friske op, så kan jeg også godt have det lidt med at der skal skiftes farvestemning på væggene, alt efter sæsonen.
Men det duer jo ikke at skulle male væggene alt efter humør og årstid…..så bliver Handymanden da først træt af mig!
Derfor skifter jeg jævnligt billederne på væggene ud i stedet for. Det er et mere overskueligt projekt, men det har en STOR effekt på rummet.

 

 

Jeg har skiftet billederne fra Brainchild ud med billeder og rammer fra Desenio. Og jeg har valgt motiverne ud fra at de ikke må tage AL opmærksomhed når man træder ind i rummet, men de skal stadig være smukke og passe ind i stilen her hos os. Og vigtigst af alt: Farverne skal passe til årstiden: Lys og luftig.

 

 

Jeg synes selv at det gør en kæmpe forskel for rummet. Bare det at de sorte rammer er skiftet ud med egetræsrammer.

Du finder de 3 plakater lige her:
Damen til venstre på væggen
Grenene med blade
Blade med lyserød

Rammerne finder du lige her:
Egetræsrammer i 50 x 70 cm

 

I min entré har jeg også gjort væggen lidt mere sommerlig med denne smukke påfugl:

Du finder plakaten lige her på Desenios webshop: Lyserød påfugl

 

Jeg har været så heldig at måtte give dig en rabatkode, hvis du kunne tænke dig at gøre dine vægge lidt mere sommerlige.

KODEN er:  frøkenleth40 og den giver *40% på plakater mellem d. 10-12 maj.
Gå ind og kig hos Desenio for mere inspiration!   

Koden inkluderer ikke rammer og personlige billeder

 

Når vi så nærmer os de mørke måneder igen, så lur mig om ikke jeg skifter billederne tilbage med dem fra Brainchild, eller måske hænger nogle HELT andre op 😉

 

 Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.