At så sine egne frø

At så sine egne frø

Jeg tror ikke der er nogen der er i tvivl om at jeg elsker at dyrke mine egne planter – selvom succesraten for dette sjældent er mere en 50% 😉
Men det er ligemeget: Jeg elsker den glæde det er, når en lille spire dukker frem af jorden og der udvikler sig en lille ny plante. Og nej, det er ikke alle spirer der bliver til en plante. Men dem der så gør, giver mig en stor tilfredstillelse i at passe og pleje.

De seneste dage har jeg brugt på at klargøre de frø jeg har plukket fra min smukke Blåregn som jeg har stående ude i gårdhaven. Det skal blive spændende om jeg har held med at få nogle brugbare og stærke planter avlet frem. Det kan kun tiden vise 🙂

Jeg har optaget en lille video, hvor jeg viser og fortæller hvordan jeg gør (husk lyd ).

Nu skal jeg bare væbne mig med tålmodighed, og vente på at de små spirer titter frem (forhåbentligt 😉 )

Jeg skal nok love at holde dig opdateret på mit lille blåregns-projekt.

Nu vil jeg læne mig tilbage og se ‘Badehotellet’. Yes jeg er en af de mange tusinde der hver mandag sidder placeret foran skærmen præcis kl. 20.00 for at følge med i en af de bedste Tv-serier der længe har været sendt 😉

 TAK FORDI DU GØR DET ENDNU SJOVERE AT LÆSE MED HERINDE :-)

  Subscribe  
Giv mig besked

%d bloggers like this: