Det bedste er velplejede negle

Det bedste er velplejede negle

Jeg elsker at have smukke negle

Jeg har altid haft et issue med mine negle. Helt fra jeg var lille, har jeg nærmest siddet med en neglefil i hænderne, og filet mine negle til, så de altid kunne se smukke ud 🙂
Ja selv min far har igennem årene måtte lægge negle til, så jeg havde nogle negle at gøre fine 😀

Jeg var hele min barndom og ungdom en heste- og gymnastikpige, og det gik ofte hårdt ud over neglene. Samtidig med, er jeg fra naturens hånd udstyret med ret bløde negle, der knækker nemt. Oveni det hele har jeg ikke verdens mest slanke fingre – ja, lad os bare kalde en spade for en spade: Jeg har vel nærmest hænder på størrelse med en mand :-O så helt korte negle har ikke været at foretrække.
Lange negle har jeg altid haft svært ved at beholde i længere tid, da de ofte har knækket, helt nede ved negleroden, og det ser lidt tosset ud at have 9 lange og 1 kort negl 😉

Hvad jeg ikke har haft prøvet af diverse produkter til at styrke mine negle, er ikke småting. I og for sig har produkterne faktisk virket efter hensigten. Men mine negle kan ikke overleve et slag eller et lille hak, så knækker de alligevel, uanset hvor meget jeg har haft dyppet dem i diverse plejeprodukter.

Nu skulle det være

I mange år har jeg lakeret mine negle med en slags hærdende neglelak. Men det holder kun en uge, og så skal det hele laves om. Derfor besluttede jeg mig for at endelig at gå til en professionel, og endelig få løst mit negleproblem. I min verden findes der nærmest ikke noget mere lækkert end flotte velplejede negle 🙂

Jeg Googlede lidt, og fandt frem til en negletekniker i Assens på Vestfyn. Det var vigtigt at hun ikke boede alt for langt væk – det skal jo være nemt, ik? 😉
Så det passede perfekt at hun havde klinik i samme by som jeg bor. Så jeg fik aftalt en tid, og forleden besøgte jeg hende så for første gang. Og lad mig sige det med det samme: Det er bestemt ikke sidste gang 🙂

Mit ønske var at få forstærket mine egne negle, og få fransk manicure oveni. Dvs. jeg ikke skulle hav lavet kunstigt lange negle eller noget. Jeg ville have dem så naturligt som muligt. Og hvor blev de bare SMUKKE!
Negleklinikken hedder Pimp Your nails og ejes af Stinna. Og jeg kan kun give de varmeste anbefalinger. Hun er super professionel og piv-dygtig.
Ud over at være negleteknikker (og kan dekorere de VILDESTE negle) er hun også kunstmaler. Så det kreative gen (og kontrollen med en pensel) er helt sikkert i top!

Negle

Lige pt. er de ikke pokkers lange, mine negle. Men det tog hårdt på dem at være på skiferie i forrige uge 😉
Næste gang de skal ordnes, har de sikkert lidt mere længde på, og så bliver de ENDNU flottere.

Så hvis du drømmer om at få lækre og velplejede negle, eller har lyst til at få de vildeste festnegle, kan jeg virkelig anbefale Stinna 🙂

 Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.