Betonjulekuglerne er en succes

Betonjulekuglerne er en succes

Jeg skrev for nogen tid siden om et lille eksperiment min kæreste og jeg havde: At prøve at lave julekugler i beton, som kunne ligge udenfor og skabe julestemning i gårdhaven.
Vi fik ikke lavet nok i første omgang (de blev meget pænere end jeg havde turdet håbe på) Så i denne her anden omgang skulle der så eksperimenteres lidt med at blande lidt glimmer i betonen, således at betonkuglerne gerne skulle glimte lidt i vintersolen 😉

img_9982

Jeg pyntede en lille zinkbakke med lidt grønt og naturmaterialer som jeg havde liggende fra mine dekorationer.

img_9983

At få betonkuglerne til at glimte må siges at lykkes 🙂 Det ser SÅ julesmukt ud når de ligger der sammen med det grønne og de røde æbler.

img_9984

Sådan ser den lille zinkbakke ud, efter at jeg har pyntet den med betonjulekugler, kogler, æbler og grønt.
I virkeligheden skal der jo slet ikke så meget til 🙂

img_9985

Nu er der ikke langt igen, før end hele gårdhaven er pyntet op og klar til julemåneden.

Som jeg har lovet tidligere, skal jeg nok vise dig billeder fra HELE gårdhaven, når jeg er færdig med at jule derude.
Jeg mangler liiiiige de sidste detaljer, så hav lidt tålmodighed med mig.

Har du også pyntet op til jul udenfor hjemme hos dig? Eller er det måske indenfor du giver den gas med nisser, julehjerter og hvad dertil hører?
Her hos os er vi ikke helt på samme linje, når vi snakker julepyntning indenfor: hvor jeg giver den gas udenfor, vil jeg gerne have det meget simpelt med julepynt indenfor. Her er min kæreste (og yngstedatteren) lige modsat: Gerne MASSER af jul indenfor, og udenfor er knapt så interessant.
Så vi har prøvet at se om vi kan mødes på midten. Det er ikke helt lykkedes. Jeg tror jeg har haft mest at skulle have sagt (men sig det ikke til min kæreste!!!) men jeg ofrede mig dog, og købte i dag intet mindre end 2 (!!!) nisser med hjem, som skulle stå inde i stuen, efter at de havde beklaget at der ikke var en eneste nisse.
Meeeen det passer nu ikke helt, det der med ingen nisser, for der er altså to styks i køkkenet 😉

Jeg ER bare ikke så god til det med nisser! Men nu er de her, og de er da meget søde ( og passer helt fint ind i farveskalaen inde i stuen 😉 )

I morgen vil jeg vise dig dette års kalenderlys. Det er lidt anderledes end det jeg plejer at lave, og JA, der er både julerødt OG kugler indblandet 😉Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.