Betonopsats – made by me

Betonopsats – made by me

Når jeg ikke lige er på arbejde, eller julehygger i orangeriet, så leger jeg med beton.
Det har virkelig fanget min interesse.
Fascinationen af at kunne støbe noget pynt man f.eks.lige står og mangler ude i haven tiltaler mig 🙂

I et tidligere blogindlæg skrev jeg om en latexform jeg havde bestilt hos en kvinde gennem en af de betongrupper jeg er medlem af på Facebook.
Den ankom for nogen tid siden, og jeg kunne slet ikke vente med at komme igang med at støbe i den.

Min kæreste var så sød at hjælpe mig, så vi sammen kunne finde ud af hvordan jeg fremover skal gøre, når jeg skal støbe selv.

Han støbte og jeg tog billeder 🙂

Cementblandingen vi skulle bruge

 

Latexformen kom med en støtteform (det hvide du kan se på billedet) Denne skal tapes sammen, så den kan støtte latexformen når der kommer cement i

 

Cementen fyldes i formen

 

Den fyldte form er stillet ned i en papkasse og skal nu tørre i 2-3 døgn

 

Efter 3. døgn tog vi støtteformen af

 

Det var ret nervepirrende da latexformen skulle af, for jeg var bange for at den ville revne

 

Det lykkedes!

 

Der er dog et par enkelte små lufthuller i den. Det er fordi vi ikke fik banket nok på den da vi fyldte den med beton, så de små luftbobler kunne stige opad. Med eller uden lufthuller, så er jeg virkelig glad for den. Og jeg er allerede igang med at lave en til 😉

Når jeg har fået lavet nogle stykker, vil jeg bronzere dem, så de kan komme ud og pynte i haven. Jeg skal også have bestilt ‘storebroderen’ til min figur. Det kunne være SÅ flot at have dem stående i flere størrelser rundt om i haven. Synes du ikke?Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.