Blomster og rust går godt i spænd

Blomster og rust går godt i spænd

Jeg har ikke fået skrevet meget på bloggen denne sommer.

Det er blevet til en del opslag på Instagram. Men deciderede blogposts er det desværre ikke blevet til. Der har været andet jeg skulle bruge min energi på. Men nu er jeg tilbage.

Jeg er rykket indenfor. Der er ikke så meget at lave ude i haven længere. Dog er der et lille bed der skal plantes om og måske en hæk der skal hives op og plantes på ny. Men ellers ikke der store haveplaner 😉

Forleden tog jeg billeder af nogle af mine Rudbeckia blomster. De er så smukke i farverne. Har så smukke brændte farver, og passer så flot her i efteråret. Og så har jeg fået en aflagt rusten hylde at lægge dem på, når jeg skal fotografere. Det giver sådan et flot motiv, synes jeg.

Så i søndags hyggede jeg mig for en stund i orangeriet med at fotografere mine blomster.

Storyen så sådan ud på min Instagramprofil 😀

Du kan se resultatet her nedenfor:

Jeg synes farverne spiller utrolig flot sammen. Det er i hvert fald ikke sidste gang jeg bruger den gamle aflagte hylde!

Nu ligger blomsterhovederne ude i mit spejlbassin og ser så smukke ud, indtil de ikke kan mere. Så har de også gjort det godt. Man kan jo lige så godt udnytte potentialet i al den skønhed som blomsterne kan give, ik?

 

 Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.