Bronzefigurer – eller næsten

Bronzefigurer – eller næsten

En sjov hobby jeg har fået mig

Jeg er nu færdig med at male mine bronzefigurer – som jo egentlig er af beton. Det er egentlig lykkedes ret godt, eftersom det ikke er en disciplin jeg er så stærk i. Jeg maler sjældent, for jeg synes faktisk det er svært. Men denne metode er jeg ret pjattet med…det er nok fordi jeg kan finde ud af det 😉

Jeg har til en start støbt 4 smukke figurer, som jeg har valgt at skulle ligne gamle bronzefigurer. Jeg er vild med det look – specielt i haverummet. Desuden har jeg en drøm om at anskaffe mig 2 forme mere, som er en del af serien, så jeg kan lave et sæt med 3. Det kan blive SÅ flot!

 

Bronzefigurerne kommer til live:

Bronzefigurer
Jeg har malet figuren med sort farvepigment, så den bliver meget dyb i farven

 

 

Bronzefigurer
Jeg dupper bronze på med en svamp, så det ligner at det er en lidt gammel og slidt bronzefigur

 

Bronzefigurer
Dernæst dupper jeg et oxideringsmiddel på, de steder jeg vil have figuren til at irre. Det er den svære del, for oxideringsmidlet er ikke helt til at se, og derfor svært at vide om man har lagt det korrekt. Det ser man først efter nogen tid, når irringsprocessen går igang

 

Bronzefigurer
Det færdige resultat

Efter nogle dages hærdning, har jeg givet figuren en speciel lak, så den kan tåle at stå udenfor. Den skal jo ud og pynte i haven 🙂 Jeg har allerede planlagt at skulle igang med at støbe både Buddha og kogle (som du kan læse om i et par tidligere indlæg), så de også kan komme ud i haven og bo….

Sæt igang Frøken Leth 😀

 3 thoughts on “Bronzefigurer – eller næsten”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.