Contouring – det nye indenfor makeup

Contouring – det nye indenfor makeup

Når man som jeg, ikke altid har gået så forfærdeligt meget op i makeup, men bare lige kunne suse ud af døren med en smule mascara på, så er det STORT at jeg pludselig synes at det er ret sjovt, alt det man kan med makeup.

Der er nok flere grunde til at interessen er blevet større:

  • Mine to døtre på 15 og 18 går ret meget op i makeup, og vi sidder ofte og ser youtube videoer sammen om de forskellige makeup metoder, eller ser anmeldelser af de forskellige makeupmærker (I know: Det lyder pænt kedeligt, men det er noget mere interessant end at se ‘De Unge Mødre’ eller ‘Paradise Hotel’ på TV 😉 ).
  • Jeg har den dejligste kæreste som sætter meget stor pris på at jeg gider at gøre noget ud af mig selv.
  • Jeg er blevet meget gladere for mig selv og mit udseende (efter mit kæmpe vægttab) så jeg nu synes det er sjovere og en større nydelse at gå med makeup.

Min efterhånden store interesse for makeup, har derfor ført mig til frem til en ny trend: Contouring. Det går i sin enkelthed ud på at skabe en illusion om skygge/lys i ansigtet. Hvis der er nogle træk man vil fremhæve eller tone ned.
Jeg vil f.eks. rigtig gerne fremhæve mine kindben og nedtone min brede næse. Det kan jeg gøre ved contouring 🙂

En anden trend, er også at have velplejede øjenbryn. Kan du huske for en del år tilbage, hvor mange fik farvet sine øjenbryn HELT sorte? Det gjorde jeg heldigvis aldrig, men mange af mine veninder gjorde – oh skræk og rædsel!
I dag handler det mere om at se naturlig, men velplejet ud, og herunder hører også øjenbrynene.

Så derfor bestilte min yngste datter og jeg lækkerheder fra houseofstars i weekenden, og allerede i går ankom de skønne sager:

Et contouring kit og eyebrow kit fra Morphe. Lækkerheden og kvaliteten osede ud af æskerne, da vi fik pakket sagerne ud 🙂

IMG_7462

Som du kan se på billedet, ligner jeg hverken en Zirrkuzclown eller en dukke. Jeg har bare fremhævet og tonet ned 🙂
Skulle jeg til fest, havde jeg nok skruet op for både øjenmakeup (jeg har ikke noget på på billedet her) og læber – og måske tonet min ret brede hage ned også 😉

Du tænker måske at alt det der med trends indenfor makeup bare er noget for de unge.
I stedet synes jeg du skal vende den en enkelt gang:

Hvorfor er det kun de unge der skal have det sjovt, og prøve nye ting?
Hvorfor skal os over de 40 ikke lege og prøve noget nyt? Jeg synes ikke livet går i stå ved de 40 (selvom jeg var tæt på at have en anden mening den dag jeg vågnede op på min 40 års fødselsdag, men det er en anden snak, og jeg er blevet klogere siden da 😀 )

Kast dig ud i det. Kig på youtube, kig rundt på alle de blogs (inklusiv bloggen her 😉 ) der findes om makeup, tøj, ja what ever, og lad dig inspirere, og tilpas det dig og dit liv.
Lad være med at begrænse dig selv, men tag istedet livet HELT ind, og begiv dig ud på uudforsket land. Det er sjovt! Det lover jeg dig 😉

 Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.