En dag med inspiration til de kreative gener

En dag med inspiration til de kreative gener

I denne weekend er der blevet afholdt ‘Kreative Dage’ i Messecenteret i Fredericia. I dag var jeg draget afsted, for at se hvad det var for noget. Sjovt nok har jeg boet meget tæt på Fredericia de sidste 19 år, men det er først nu, hvor jeg er flyttet noget længere væk, at jeg besluttede mig for at besøge messen. Tsk tsk 😉

Nå, men jeg var i hvert fald ikke den eneste der havde besluttet mig for at besøge messen i dag! Der var stuvende fuld af kvinder (og et par enkelte meget tålmodige mænd!).

Der var mange rigtig spændende stande, dog overvejende med strikke- / hæklenørklerier og garn. Men det passede mig skam rigtig fint 🙂 Flere af standende var med nogle af de dygtige hækle- eller strikdesignere, som f.eks Karen Klarbæk.

En anden stand som også imponerede mig, var pigerne fra virksomheden Krea Deluxe . Her kunne man købe diverse skønne strikke- og hæklekits til bl.a. pigeværelset.

img_9766 img_9767

Her ses et lille udvalg i de strikke-/hæklekits man kunne købe. De var VIRKELIG fine, og jeg savnede næsten at mine piger ikke længere er små, så de kunne få glæde af lækkerierne.

 

Et andet sted i hallen, var et stort område forvandlet til kreativt værksted i pileflet. Her kunne man for 30,- få lov til at flette med pil, under kyndig vejledning, og som du kan se på billederne, var interessen ret stor. Det så altså også rigtig sjovt og spændende ud.

img_9768 img_9769

 

Men der var MANGE mennesker (læs: kvinder) som alle ønskede at blive inspireret og se hvad der findes af nyheder inden for den hobby eller det håndarbejde som netop de går op i.

img_9770

Et af højdepunkterne var nok, da jeg var henne ved scene1 for at høre og se Bjarne Als fra Bering Blomster.

Jeg synes han er SÅ dygtig, og kan lave buketter og dekorationer ud af ‘ingenting’. På scenen lavede han en buket og en blomsterkurv. Han gav en masse tips og tricks til, hvordan man der hjemme kan få mest ud af sine blomster, og hvordan man ‘bygger’ en dekoration eller en buket op. SUPER inspirerende!

Se en lille bid fra Bjarne Als´optræden på Scene1

Jeg var taget selv afsted til messen, og det var jeg egentlig glad for. Så skulle jeg ikke tænke på andet end at gå der hen hvor jeg gerne ville se noget, og slippe for hele tiden at sørge for at kunne følges med andre. Fordi der jo var så mange mennesker, var det alligevel næsten umuligt at følges med nogen.

Jeg synes det var en rigtig god messe, og jeg tror da helt sikkert at jeg vil med igen næste år. Om jeg tager alene afsted igen, det må tiden vise 😉
Det kan i hvert fald anbefales 🙂

 Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.