Dagen derpå efter min maveoperation

Dagen derpå efter min maveoperation
Efter en maveoperation, er man altså lidt mørbanket

Så er jeg kommet igennem natten som nyopereret efter min maveoperation og 1,5 kilo lettere 🙂

Jeg har her til morgen for første gang set min nye mave, og hold da op hvor er den blevet flot! Som bonus er de fleste af mine strækmærker også blevet fjernet, og så er der også lige blevet hevet lidt ‘mod nord’ (jeg skal passe på at jeg ikke snart får overskæg 😉 ) så det er en ren win-win situation 😉

 

IMG_6056.JPG

IMG_6055.JPG

Næste step denne formiddag, er at jeg skal op at stå for første gang siden operationen, så det bliver rigtigt spændende 🙂

Senere i dag skal jeg hjem, og det glæder jeg mig til. Det er altså bare bedst at være der hjemme. Eller det vil sige: Jeg skal ikke HJEM men hjem til min kæreste, som har lovet at passe mig den næste uges tid. Det er nemlig svært for mig at sige på nuværende tidspunkt, hvordan jeg har det de kommende dage.
Måske kører det bare der ud af, eller måske har jeg mere ondt end forventet, så det er rigtig dejligt at han er der til at passe på mig 🙂

Hundene får jeg desværre ikke med. De skal til Anne Marie. Det er på grund af infektionsfaren. Hundene kan ikke finde ud af at det skal ligge på gulvet, når nu ‘mor’ ligger i sofaen. Jeg tør ikke at løbe den risiko det vil give for infektioner, så er det bedre at de hygger sig sammen med Anne Marie’s 3 uldtotter. Men jeg ville lyve hvis jeg sagde at jeg ikke vil komme til at savne dem.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.