Daith piercing mod migræne?

Daith piercing mod migræne?

Hjælp til migræne

Jeg overvejer en Daith piercing mod migræne. Det er blevet ‘moderne’ blandt migræneplagede (kvinder?) at få lavet en såkaldt daith piercing, som efter sigende skulle kunne kurere eller i det mindste lindre migræne.

Da jeg på grund af mit piskesmæld ofte er hårdt ramt af migræneanfald, følger jeg flittigt med i andres erfaringer med denne piercing.

Daith-Ring-Piercing

Den skulle efter sigende trigge et akupunkturpunkt inde i øret, som skulle afhjælpe migræneanfaldene.

Jeg er dog skeptisk. Når jeg læser rundt på nettet, er der både for og imod. Og jeg er i vildrede. Vil jo så gerne af med migrænen, og hvis det kræver en piercing, er det jo ‘nemt’. Men hvis det IKKE gør, så har jeg en piercing som jeg i bund og grund ikke har drømt om at få (og gået igennem en ret pinefuld oplevelse, er jeg sikker på)

Mascha Vang har lige fået lavet en, og hun er meget begejstret.  Jeg tror jeg må følge lidt med på hendes blog, for at finde ud af, om effekten er vedvarende.

HVIS jeg beslutter mig for at få den lavet, skal jeg også sikre mig at den bliver lavet korrekt. For hvis den ikke ligger dybt nok i øret, har den slet ingen effekt:

ce43ff_1fd304d632504037a1846fc9a56d5a9c

ce43ff_ea14e5cb24174167a3dc522511163953

Åh jeg er i vildrede!

Hvis du har erfaring med en daith piercing, gode eller dårlige, vil jeg mægtig gerne høre fra dig. Det kan forhåbentligt hjælpe mig på vej til at træffe den rette beslutning om jeg skal have en ekstra kropsudsmykning 🙂

 2 thoughts on “Daith piercing mod migræne?”

  • Der er vel intet forgjort i at få en piercing i øret.
    Hvis du skulle blive ked af den, så kan du jo altid tage piercingen ud igen 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.