De pokkers fugle!!!!

De pokkers fugle!!!!

For hulan da osse!!!!
Jeg havde fået sået en masse stauder i diverse flamingokasser, og stillet dem bagerst i et bed, så de kunne spire sig store og fine frem til næste forår.

Da jeg i dag skulle kigge til kasserne, for at se om de trængte til vand, eller om gårsdagens regnvejr også var nået ind til dem, ramte der mig et syn af nogle flamingokasser hvor de nærmest var ribbet for små spirer. Jeg var virkelig træt af det: Her havde jeg i flere uger passet og plejet og værnet om de kasser, og så kommer der sådan nogle pokkers til fugle og spiser det hele!!!


Jeg skyndte mig at dække de sørgelige rester over med fiberdug, og håber så at fuglene i det mindste kan lade de få spirer være, der endnu ikke er spist. SUK!


Sikken en måde at starte sin sommerferie på :-/

Nå, men der er ikke andet for, end når jeg vil så i flamingokasserne næste år, så skal de dækkes til med fiberdug fra starten af, indtil spirerne når en ok størrelse. Så kan jeg se at de ikke længere er interessante at spise: De større spirer (dem der er klar til at blive pottet om) har fuglene alle ladet stå.

Nu vil jeg lægge spirefiaskoen bag mig for en stund, og nyde at jeg har sommerferie. I hele 14 dage. Jeg håber vejret er med os 🙂Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.