De sidste jordbær

De sidste jordbær
Frøken Leth har brugt de sidste jordbær

Jordbærsæsonen synger på sidste vers. Desværre! Så hvis du skal have brugt de sidste jordbær, er det ved at være sidste udkald.

Jeg ELSKER jordbær. De er indbegrebet af den danske sommer. Selvom denne har ladet vente så ganske betydeligt på sig.
Men på trods af manglende sol og varme, så kom jordbærrene alligevel ud i butikkerne, og de smagte bare af SOMMER.

Jeg har tidligere smagt jordbærtærter, som hurtigt kunne blive kvalm på grund af den gelé som ligger ovenpå, men til en fest i foråret smagte jeg den bedste jordbærtærte EVER! Det var en af mine veninder (som i det hele taget er SUPER dygtig til at bage alt muligt) som havde lavet den ultimative jordbærtærte.
Forholdet mellem konsistens og smagsnuancer var perfekt! Jeg tror jeg spiste hele tre stykker jordbærtærte den aften 😉

Forleden kastede jeg mig ud i at prøve at bage min første jordbærtærte EVER 😆

Det gik faktisk ok, ud fra at det var første gang. Næste gang jeg vil udøve den svære kunst udi kondittori vil jeg blande noget forskelligt chokolade til at smøre ud på bunden, og så skal der være mere vanillecreme i.


Den færdigbagte bund 👍🏻


Den færdige jordbærtærte 😊

Opskriften fandt jeg her:

http://evaskoekken.blogspot.dk/2013/07/jordbrtrte-med-mazarinbund-og.html?m=1

Skal du også bruge sæsonens sidste jordbær, er opskriften her er udemærket bud 😊

Bon appetit!Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.