Dejligt gensyn med fortiden

Dejligt gensyn med fortiden

Jeg havde i denne weekend den dejligste eftermiddag og aften. Jeg mødtes med min gamle folkeskoleklasse fra min hjemstavn efter 25 år.
Tænk sig: 25 år! Det er slet ikke til at tro, hvilket vi alle var enige om, da ingen af os så en dag ældre ud, end da vi sidst så hinanden 😀

Dagen startede hjemme hos en af pigerne som stadig bor nede på Als. Hun havde stillet an med et lækkert kaffebord, som blev indtaget ude i haven. Det er jo med at udnytte de lune dage der er tilbage, inden efteråret for alvor tager fat.
Derefter gik turen til vores gamle landsbyskole, hvor vi fik en virkelig god tur ‘down memory lane’. Hold nu op hvor var det sjovt at se, og minderne væltede frem. Og det den ene ikke kunne huske, det kunne den anden 😀

Efter en fantastisk tur rundt i de mindeværdige omgivelser, gik vi ind til naboen, som er det lokale forsamlingshus. Her fortsatte vi med god mad, snak og masser af grin.
Festudvalget havde sørget for at vores gamle klasselærer deltog under spisningen. Han er i dag over 80, men stadig forholdsvis frisk, og det virkede som om han kunne huske os. Det var rigtig godt at se ham igen.

IMG_7069

 

Snakken gik, som om det kun var få dage siden vi sidst havde set hinanden. Det var helt fantastisk at opleve.
Vi var også en super god klasse. Sikken et sammehold vi havde! Det skinnede klart igennem da vi samledes her i weekenden: Der var plads og rum til os alle.

Jeg er sikker på at mine 10 års skolegang med alle disse fantastiske mennesker har givet mig så meget godt med i bagagen:
Jeg har lært hvad sammenhold er.
Jeg har lært hvad venskaber består af.
Og så har jeg helt sikkert også lært hvor meget man får igen ved at behandle andre mennesker med respekt.

Jeg kan leve højt på denne weekends fantastiske oplevelse lang tid endnu. Og tænk sig at jeg kunne snakke sønderjysk uden at der var nogen der kiggede mærkeligt på mig 😀

Nu håber jeg bare ikke at der kommer til at gå endnu yderligere 25 år, inden vi skal ses igen <3Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.