Den hvide Blåregn i fremtiden

Den hvide Blåregn i fremtiden

I går, fortalte jeg om mit gode køb, hos Magtenbølle Planteskole, og viste bl.a. billeder af den nyindkøbte hvide Blåregn. Jeg kom i tanke om, at jeg vil vise dig, hvordan sådan en plante kommer til at se ud, når den står i al sin pragt:

Billedet har jeg fundet her på Claus Dalby’s eminente haveblog. Han skriver om alt det spændende indenfor have-emnet, og har mange tips og tricks. Desuden viser han billeder, der får enhver haveentusiast til at få små trækninger i øjenkrogene, af bare begejstring.

Et andet billede jeg fandt på Claus Dalby’s haveblog var dette her:
Det er sådan et plantestativ jeg drømmer om at få 2 styk af, i stedet for de to jeg pt. har stående i bambus, købt i Netto til 40 kr. Jeg er sikker på, at disse stativer vil pynte rigtig meget i mit højbed. De kan købes i Bilka af den nette sum af 699,- for det lille og 899,- for det store….. Det bliver nok ikke denne sommer jeg får fornøjelsen af at se dem i min have, desværre.

Har du også nogle havedrømme som du håber på at kunne få udlevet?

Forrygende søndag til dig og dine.TAK FORDI DU GØR DET ENDNU SJOVERE AT LÆSE MED HERINDE :-)

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments