Den hvide Blåregn i fremtiden

Den hvide Blåregn i fremtiden

I går, fortalte jeg om mit gode køb, hos Magtenbølle Planteskole, og viste bl.a. billeder af den nyindkøbte hvide Blåregn. Jeg kom i tanke om, at jeg vil vise dig, hvordan sådan en plante kommer til at se ud, når den står i al sin pragt:

Billedet har jeg fundet her på Claus Dalby’s eminente haveblog. Han skriver om alt det spændende indenfor have-emnet, og har mange tips og tricks. Desuden viser han billeder, der får enhver haveentusiast til at få små trækninger i øjenkrogene, af bare begejstring.

Et andet billede jeg fandt på Claus Dalby’s haveblog var dette her:
Det er sådan et plantestativ jeg drømmer om at få 2 styk af, i stedet for de to jeg pt. har stående i bambus, købt i Netto til 40 kr. Jeg er sikker på, at disse stativer vil pynte rigtig meget i mit højbed. De kan købes i Bilka af den nette sum af 699,- for det lille og 899,- for det store….. Det bliver nok ikke denne sommer jeg får fornøjelsen af at se dem i min have, desværre.

Har du også nogle havedrømme som du håber på at kunne få udlevet?

Forrygende søndag til dig og dine.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.