denne gang er jeg mere forsigtig

denne gang er jeg mere forsigtig

Kan du huske sidste år i juni, hvor jeg ville købe nye havemøbler, og fandt nogle på nettet, og blev så gevaldigt snydt?
Hvis du ikke lige kan genkalde dig historien, eller er kommet til som læser, kan du læse historien om hvilke havemøbler jeg skulle vælge her, om hvilke møbler jeg så valgte her, om min mistanke om snyd her og ikke mindst historien om, at jeg VAR blevet snydt her.

I dag var der -30% på alle havemøbler på Bilka’s hjemmeside og så endda med gratis levering. Jeg tænkte at det var en noget mere sikker handel, end at prøve at kaste mig ud i samme nummer som sidste år… lidt har jeg da lært 😉

Jeg købte disse lækre havemøbler, som bliver leveret i næste uge, så det skønne forårsvejr må MEGET gerne fortsætte i en rum tid endnu!

Hamborg_sæt_med_6_Hamborg_stole

 

Så de kommende dage, regner jeg med at skulle bruge på at få fjernet de gamle, afdankede pinde af havemøbler, og få gjort terrassen flot og indbydende, til når de nye havemøbler bliver leveret i næste uge.

Ih det skal blive såååå fiiiint 🙂Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.