Der er molekyler i luften

Der er molekyler i luften

Yes, den er god nok

Der er molekyler i luften:
Jeg har nemlig kastet mig ud i et molekulært eksperiment 😉
Det lyder nok noget mere fancy end det i grunden er: Jeg har for første gang prøvet at købe parfumen Molecule 01.

Forhistorien for at jeg overhovedet overvejede at købe Molecule er at jeg forleden oplev følgende:

Jeg havde været på udsalg i Matas og købt en parfume. Jeg var løbet tør for min seneste parfume ( Million Dollar Lady fra Paco Rabanne) og tænkte at jeg ville have en ny duft. Og den skulle ikke koste spidsen af en jetjager. Synes det er mange penge at betale for sådan noget ‘vand’ :D´.  Så i Matas fandt jeg en parfume fra Elisabeth Taylor ( White Diamonds) som var sat betragteligt ned.
Jeg er desværre ikke i besiddelse af en lugtesans, så de søde damer i Matas måtte beskrive duften for mig.  Jeg syntes at det lød rigtig godt – og flasken var også rigtig pæn 😉

Jeg var glad for mit gode køb

-og næste morgen tog jeg den på, inden familien skulle samles om morgenbordet.

Min kæreste havde lige lunet rundstykker i ovnen, og jeg stod og lavede kaffe.
Jeg lagde mærke til at han gik rundt og snuste, som om han skulle lokalisere en duft. Han stak hovedet hen til ovnen og sagde: ‘ Gad vide hvad der er brændt på derinde’. Men konstaterede at det ikke var fra ovnen den ubehagelige lugt kom fra.
Indtil jeg sagde: ‘Skat, mon det er min nye parfume du kan dufte?’
Han gik hen og duftede til mig. Og ganske rigtig: Det var mig der lugtede af ‘brændt ovn’ 😀 😀 😀

Han og pigerne prøvede derefter at overbevis mig om, at der nok var en grund til at Matas havde sat parfumen så meget ned.
Argh, jeg HADER når de har ret! 😀
Nå, men jeg gik og summede lidt over det i nogle dage, og besluttede mig for at gå all in, og så købe den ultimative parfume: Molecule 01

Hvis ikke du kender parfumen

-har jeg fundet en beskrivelse af den unikke parfume hos Made4men.dk:

Escentric Molecules blev lanceret i 2006 og det hele startede egentlig som en udfordring.

Skaberen bag brandet er Geza Schoen, som er en kendt mand inden for parfumeindustrien. Hans ønske var at knytte en bevidst provokerende kommentar til den måde parfume bliver fremstillet i dag og ikke mindst til den markedsføring der er i forbindelse med produktet. Hans tiltag var som udgangspunkt enkelt:  Han ville lave to dufte – hvoraf den ene skulle være en berusende syntese af forskellige ingredienser. Hvorimod den anden skulle være en hyldest til den ene aroma/molekyle.

Hemmeligheden bag denne duftserie er at duften aldrig er ens, den tilpasser sig den person den indhyller og forstærker dennes personlige duft. Og så er det en duft til både mænd og kvinder, som ønsker en individuel duft.

Læs resten af den spændende historie på Made4men.dk

thc002_escentricmolecules_molecule01_1560x1960-0gpfw

Billede lånt fra Escentric.com

Jeg har læst flere steder på nettet, folk beskrive at de er blevet stoppet på gaden af fremmede mennesker.  De er blevet spurgt hvilken parfume de har på, når de bærer Molecule. Så tænker jeg at det da kun kan være en fantastisk duft. Siden fremmede mennesker passer en anden person op, bare for at høre hvilken parfume man har på 🙂

Så nu har jeg gjort hvad jeg kunne for at slippe for at lugte af brændt ovn. Og så håber jeg at resten af familien er mere venligt stemte over for min nye duft 😉

 Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.