der kan være meget i en Mazda

For en lille uges tid siden….eller der omkring, skulle bordpladen til mit nye vaskerum hentes.

Min gamle bil havde anhængertræk, men det har den nye ikke, hvilket jeg har ærgret mig over RET meget sidenhen: Hvor fedt er det at få vennerne til at køre murbrokker væk, efter at de har banket grukedlen ned, og derefter at få dem til at skulle køre mindst 5 gange til losseren, fordi brokkerne skal ligge i bagagerummet, eller handle i IKEA (oh yes, I like 😉 ) og kommer til at købe for meget, og derfor skal vælge enten
a) At lægge halvdelen tilbage, eller
b) Pakke det meste ud af deres papkasser, for så derefter at fylde bilen til randen, med fare for at ridse både de nyindkøbte varer OG bilen.

Nå, men jeg må bare erkende at der bare ikke er anhængertræk, og det blev lidt af en udfordring, da den 3 meter lange bordplade skulle hentes forleden:

Anne Marie var med, så hun kunne bakse pladen ind i bilen, og derefter skulle Anne Marie’s job være “bordplade-holder” for åben bagklap, og hjem kom den, og ligger nu og ser så fin ud, oven på mine nye skabe fra IKEA (yes, de blev også stoppet ind i Mazda’en….men det gik)

foto 1-1

foto 2

 

Note til mig selv: Overvej om der skal monteres anhængertræk på min Mazda!

 Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.