Der sker store forvandlinger

Jeg har fået pillet halvdelen af min udestue ned. Far og Svoger Klaus kom i mandags og pillede den ned, og vi fik oven i købet kørt det hele på losseren også. min udestue har stået her altid, har de gamle beboere her på vejen fortalt mig. Den var bygget i hele husets bredde, og dermed lukkede den en hel del lys ude af min stue. Det var primært derfor at jeg ville have pille halvdelen af den ned.
Jeg ELSKER min udestue, så at fjerne den helt, kunne jeg aldrig drømme om, men at minimere den en del, skader ikke.

DER KOM LYS!!!!!! Hold da op, en masse lys, der pludselig vældede ind i stuen….det var lige før jeg skulle have solbriller på inden for, og ned på Sia´s værelse (som liger under stuen) fik pludselig også en masse dagslys ind. Så meget, at hun snart skal have gardiner op 😉

Om nogle uger, kommer mit helt eget private håndværkerteam så tilbage, og bygger den nye endevæg op, og vupti, så har jeg en reduceret udestue, og en noget større terrasse. Iiiiih jeg glæder mig allerede til foråret, hvor jeg skal indrette med havemøbler (hvis jeg har fået købt nogen til den tid, og ikke er blevet snydt af en internethaj!!!!)

Se med nedenfor, hvordan projekt-nedplining-af-udestue gik 🙂

 

 

 Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.