Designertur til Neumünster

Designertur til Neumünster

Roadtrip with the girls

I lørdags tog vi på tøsetur, en designertur til Neumünster.
Det var en super hyggelig tur, og vi var glade for at drengene ikke var med! 😉

I Neumünster ligger der et designeroutlet. Det er bygget op som en lille by, hvor hvert designermærke har sin egen lille butik. Der er små torve, hvor der spilles livemusik, små restauranter osv.
Det er SÅ hyggeligt, og minder lidt om Disneyland for design-elskere 🙂
Selv toiletterne var hyggelige. Der var f.eks. mor-barn-toilet, som jeg bare blev nødt til at tage et billede af.

Mor - barn toilet

Fik vi storshoppet?

Jeg var taget med min yngste datter og bonusdatter til designer-heaven, for at se om der var noget vi kunne fristes med. Det var der. Men når det er designertøj, så får man det jo ikke smidt i nakken, selvom det er nedsat med minimum 50%. Dog fandt vi nogle ret lækre ting, og har allerede besluttet at tage derned igen næste år. Og så vil den ældste datter også med. Hun var nemlig på arbejde i lørdags, og kunne derfor ikke komme med.

 

Springvand Neumünster

Butikker Neumünster Cafeer Neumünster

Indkøbspose Ralph Lauren Stor pizza med saks Pigerne med de gode køb i Neumünster

Jeg fik gjort nogle gode køb, som jeg helt sikkert bliver rigtig glad for:

  • En lækker kjole fra Ralph Lauren
  • Skjorte og kjole fra Esprit
  • T-shirt fra calvin Klein

Næste gang tror jeg at jeg vil planlægge lidt mere hvad jeg vil gå efter. Nu ved jeg jo hvilke butikker der er, og hvad de har at tilbyde. Og så skal jeg måske have en shoppingliste med fra kæresten også … ellers så køber jeg bare det jeg synes han mangler. Det vil han nok sætte pris på, så slipper han nemlig for det 😉

 

 Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.