Det endelige resultat

Jubiii, mit chatol er blevet færdig.

Det er blevet SÅ flot, kan du tro.
Det krævede 3 omgange med den gule maling, som forøvrigt hedder “Bamboo Cottage” og er fra Flügger. Farven er sådan lidt retro-gul, så ikke for meget gul, og ikke for lidt. Den har en grønlig undertone, som passer perfekt til det tapet, som møblet står op imod.

Prøv at tag et kig med i forvandlingen:

Her ses chatollet efter første lag maling, og det ser lidt citronfromage-agtigt ud.

Alle skufferne har naturligvis også fået flere lag maling….sikke mange skuffer der er.

….og sådan er det så kommet til at se ud.
Jeg er rigtig glad for resultatet. Den opmærksomme (og trofaste) læser, bemærker måske at det ikke er en Eames-stol som står der (jeg drømmer stadig 😉 ) men jeg kom i tanke om, at de stole jeg har stående ude i min udestue, måske ville passe godt til, så jeg slæbte en enkelt af dem ind, og såmænd om ikke det ser kanon godt ud 🙂

Her kan du se hele chatollet i al sin pragt 🙂
Jeg har fundet nogle papæsker, som er dekoreret med det smukkeste tapet, og som jeg synes passer lige oven på chatollet.

Her kan du bedre få fornemmelsen af, hvordan chatollet tager sig ud i rummet…..det er altså et godt hjørne jeg har fået mig der 🙂

Hvad med dig? Har du også et favoritssted i din stue?

 Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.