det er farligt at lave ingenting

Jeg har en af de weekender, hvor jeg ikke har nogle planer. Ikke andet end dem jeg kommer på, hen ad vejen.

Jeg ELSKER den slags weekender. Jeg når så meget, når jeg ingen planer har!

I dag har jeg nået at handle ind, køre både Middelfart OG Fredericia tynd, for at finde et sted hvor jeg kunne købe bygmel (det er hermed officielt: bygmel indgår IKKE i det almindelige sortiment i ethvert velassorteret supermarked), et smut forbi optikeren, for nu KAN jeg altså ikke undgå brillerne længere og jeg er ikke skabt til at gå med briller, så kontaktlinser skal lige have en chance mere, og så et lille eksperiment med at bage et bygbrød…og så var klokken ikke engang 15.00 da jeg var færdig.

Resten af eftermiddagen har jeg lavet absolut ingenting, andet end at hygge mig i sofaen, med computeren godt placeret i skødet,  TV’et tændt og en god kop Café Latte inden for rækkevidde… Her er det at det begynder at blive farligt!

Jeg sad og surfede rundt på nettet, og faldt pludselig over en ret fed side: Lightinthebox.com
Wauw en masse dejlige ting man kan finde der. Jeg faldt pladask for et par sofapuder (Yes, I know, jeg har altså bare noget med puder!!!)

De var sat ned til 72,- /stk. så jeg nappede lige to styk. De lover på siden, at jeg har dem allerede i næste uge, så det er jeg ret spændt på 🙂

 

Den er da fed, ik?

country-star-cotton-linen-decorative-pillow-cover-068_xbgmpi1358484444874

 

Billedet er fra Lightinthebox.com

 

Jeg er sikker på, at to styk af dem her, vil passe rigtig godt i min sofa…jeg håber der er plads til dem, ellers må jeg omrokere lidt 😉

I morgen vil jeg så fortsætte med at lave ingenting. Jeg er spændt på, hvad jeg så får lavet!

Må din weekend blive fyldt med at lave ingenting, eller lige nøjagtigt det du ønsker at lave.

 3 thoughts on “det er farligt at lave ingenting”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.