Det er ikke nogen hemmelighed

…at jeg er vild med Kähler’s keramik.

Jeg har efterhånden fået samlet mig en del af deres designs til huse. Det er primært som gaver, jeg har været så heldig at få mit hjem udsmykket med disse skønheder, men i dag gav jeg mig selv en gave fra Kähler.

De har for tiden tilbud på den smukke smukke vase/skål: “Bozza” via deres egen hjemmeside, og det var et tilbud jeg ikke kunne modstå. Jeg er nemlig helt pjattet med vasen/skålen, og den dueblå farve passer perfekt hjem til mig (den fåes også i hvid og støv-grøn)

Kähler-vase

Billedet er fra Kähler’s hjemmeside.

Hvad synes du om Kähler, og deres designs? Der er måske noget andet du drømmer om at få ind i dit hjem?

Lad mig endelig høre, det er så dejligt at få svar 🙂

Jeg håber du får en fantastisk torsdag.
Jeg krydser fingre for en helt speciel person. Dagen i dag kan ændre hendes liv, så det kun kan gå fremad. Jeg krydser og håber det bedste jeg har lært <3Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.