Det er jul det er cool

Det er jul det er cool

Det er jul det er cool, det nu man hygger sig bedst. Sådan er det i hvert fald her hos os i aften.
Vi er jo en skilsmissefamilie, og det betyder at julen ikke bliver fejret sammen med både mor og far d. 24. december.
I år skal pigerne derfor fejre jul sammen med deres far. Og i morgen skal vi ned til pap-,  bonus- , eller ny-familien, om du vil (min kæreste og hans børn) og julehygge sammen, og pynte juletræ.

Derfor hyggede pigerne og jeg lidt ekstra her til aften. I vores verden findes der kun En juleaften, og det er d. 24. december. Derfor skulle denne aften ikke ligne nogen juleaften, men vi skulle hygge MAX.

Vi havde derfor bestilt en stor omgang sushi, som vi alle 3 heldigvis ELSKER. Imens vi slog mave, blev der fundet gaver frem, de små juletræer fra Kähler fik tændt deres lys, og godterne blev også stillet frem.

Det var en super hyggelig aften, og pigerne blev rigtig glade for deres gaver (makeup og smykker falder altid i god jord 😉 ) og jeg var så heldig at få 2 krus fra Royal Copenhagen, hårbalsam fra Ravnsborg og et smukt armbånd fra Pilgrim. Oh lucky me <3

Selve juleaften fejrer jeg så uden pigerne, sammen med kæresten, svigerforældrene og mine bonusbørn. Jeg er sikker på at det nok skal blive en dejlig aften, selvom jeg selvfølgelig ville ønske at mine piger var sammen med mig. Men det er jo desværre en af de ting der følger med, når man er en skilsmissefamilie. Så kan jeg til gengæld glæde mig til næste år, hvor jeg atter får fornøjelsen af at have mine unger samlet hos mig <3

IMG_7796-1

IMG_7797-1

Må du og din familie få en skøn og fredfyldt jul, fyldt med kærlighed og glæde. Sne har nok lange udsigter, men mon ikke julestemningen nok skal blomstre alligevel? Jeg ved i hvert fald at her hos mig, er der absolut ingen problemer med at julehygge: Bare vi har hinanden, så er alt godt.

Så rigtig meget glædelig jul fra Frøken Leth <3Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.