det færdige resultat

Endelig ENDELIG er vaskerummet i kælderen færdig!

Med en stor hjælpe fra familien er gulvet blevet malet. I know, det er lidt den omvendte verden, at slutte med gulvet, men jeg troede faktisk at jeg kunne leve med, at gulvet forblev umalet, men da først alt stod som det skulle, kunne jeg godt se, at jeg ikke ville være tilfreds, førend gulvet havde fået en omgang også.

Gulvet fik 4(!!!) gange maling.

Det har skullet hærde i en uge, før tingene kunne komme ned på gulvet igen, derfor er der gået lidt tid, inden jeg har kunnet tage billeder af rummet, men her er der før og efter-billeder, og jeg er rigtig glad for resultatet 🙂

Før og efter vaskerumDet er måske svært at fornemme rummet, men det er bare blevet så godt.

før og efter vaskerum_1

 

før og efter vaskerum_2

 

Om kort tid, vil jeg afsløre den lille hemmelighed som jeg skrev om for nogen tid siden. Den har noget med hunderummet at gøre 🙂

 

Må din weekend bliver fornøjelig, forunderlig og fuld af kærlighed.

 

 Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.