det griber om sig

Du kender det sikkert godt: Du går i gang med et eller andet projekt, og inden du har set dig om, har projektet grebet om sig, og det der skulle have været en mindre opgave, er nu endt med at blive en større omgang, end du lige havde forudset.

Sådan gik det for mig, da jeg valgte at skifte mit spisebord i køkkenet ud:
Jeg købte et gammelt bord, som jeg fik malet og sat i stand. Det medførte, at gulvet blev ENDNU grimmere at se på, så det blev skiftet ud, som så igen medførte at der skulle nye spisestuestole til, nu hvor gulvet var blevet så flot.

Hold nu op, hvor er det blevet godt, og jeg synes at rummet hænger rigtig flot sammen nu, og det er lige i øjet.

Jeg valgte at købe 4 stk. Eames-stole. Jeg har i mange år været vild med Eames´ stoledesign, så valget var ikke svært. De findes i rigtig mange farver, og det var der at beslutningen blev vanskelig: Skulle jeg give den gas, og så vælge stolene i nogle vildt fede retrofarver? Eller være mere konservativ, og så satse på det mere sikre? (Det er jo ikke nogle stole man sådan bare lige skifter ud efter få år).
Jeg kom frem til den beslutning, at jeg valgte dem i hvid, med træstel, og det viste sig at være et godt valg.

Se selv her:

eames

 

299069.jpg

 

Jeg beklager billedkvaliteten, men det store vindue forvirrer kameralinsen med det krafige lysindfald, men jeg håber du kan fornemme hvordan stolene tager sig ud med det gamle bord og smukke gulv.

Må din tirsdag aften blive lige som du ønsker det 🙂

 

 1 thought on “det griber om sig”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.