Det lugter lidt af sommer i dag

Så kom sommeren til Strib…i hvert fald for en stund, og jeg krydser fingre for at det fortsætter læææænge endnu.

Jeg har atter i dag været i haven og flytte lidt planter, og min dejlige nabo fik endnu flere planter langet over hegnet. Det har været skønt at gå der ude i dag, og nyde hvad haven snart bliver til: Nem og overskuelig.

Hundene nød også det gode vejr, omend de ofte søgte i skygge, men hvem vil ikke det, med al den pels. Sia syntes at de skulle opgraderes en anelse, så hun fik givet både Alfred og Bertha et par Ray Ban solbriller på….bare for at de kunne være med på beatet. Det var hundene så ikke lige enig med hende i, så de briller røg hurtigt af, men jeg nåede lige at tage et billede af dem begge to…..ih så skønne mine to sommer-vapser er.

Jeg er frisk på mere sommer. Er du også?

Må din mandag aften blive sommerlun og dejlig.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.