det lyder som reklame

…men det er det egentlig ikke tænkt som.
Jeg bliver simpelthen bare NØDT til at fortælle dig om den fantastiske opdagelse jeg har gjort, som har hjulpet mig, når jeg har aller mest ondt pga mit piskesmæld.

Jeg har nu i en periode brugt nogle akkupunkturplastre der hedder Lifewave. Det lyder måske som noget hokuspokus, men det er det slet ikke: Man ved, at kroppen er fyldt med en masse punkter, så hvis nogle af disse bliver stimuleret, enten ved tryk, nåle eller anden form for stimulation, kan det påvirke kroppen på helende vis.

Plastrene fndes i 7 forskellige udgaver, men jeg har endnu ikke fået prøvet dem alle.

Du kan læse en mere dybdegående beskrivelse af de forskellige typer plastre lige her.

Jeg har med STOR glæde prøvet smerteplastrene, som hedder Ice Wave. Dem bruger jeg når migrænen er på vej. Jeg kan nå at stoppe den, og jeg slipper for at blive nærmest invalideret på grund af smerterne og ubehag.
Jeg bruger også Ice Wave på min ene skulder, som har en kronisk betændelse inde i skulderleddet. Skulderspecialisten havde fortalt mig, at den eneste vej ud af smerterne, var en operation, og jeg er altså ikke vild med tanken om, at der skal rodes for meget i min skulder, for der er så meget der kan gå galt i denne finmekanik, så jeg har nu i mange år, levet med den eskalerende smerte….indtil jeg opdagede Ice Wave.

Ja jeg VED godt at du nu sidder og tænker på at det da må være for godt til at være sandt, men det PASSER. Jeg er meget imponeret, og bliver nærmest imponeret dagligt, når jeg inde på LifeWaves side på Facebook, kan læse de mange succeshistorier folk skriver om.

Jeg har også prøvet Ice Wave (altså smerteplastrene fra Lifewave) på mine to døtre: Julie lider sådan af vokseværk, så hun fik plastre på, og smerterne fortog sig betragteligt.
De døjer også begge to med menstruationssmerter, også her hjalp Ice Wave-plastrene 🙂

Min gamle far har slitage i begge hans knæ, og der har ikke været en anden løsning, end at smertelindre med medicin. Her fik jeg også nærmest fjernet hans smerter…ja jeg er overbevist om at de plastre kan noget, kan du høre 😉

Det der er så dejligt, det er at alle kan  finde ud af at sætte et plaster på, og der er ikke nogen form for medicin eller andre kemikalier, som kommer ind i kroppen, og ofte kan man mærke en lindring efter få minutter 🙂

Ud over at bruge smerteplastrene, er jeg også begyndt at bruge Lifewave’s soveplastre “Silent Night”. Da jeg altid har sovet meget let, og ydermere efter at mit piskesmæld kom til, har en god nattesøvn hørt fortiden til.
Hvis jeg skal være HELT ærlig, så troede jeg ikke helt på, at et plaster skulle få mig til at sove ordentligt….men igen blev jeg overrasket: Jeg falder i en dybere søvn, og vågner ikke så ofte i løbet af natten, og føler mig i det hele taget bare mere udhvilet.
Det er ikke sådan, at man føler at man har fået sovemedicin, og bare falder omkuld, men jeg falder stille og roligt i søvn, og sover fantastisk 😉

Du kan godt høre at jeg er ret begejstret, ik? Og jeg vil bare så gerne fortælle alle der krydser min vej, om disse fantastiske klistermærker. Derfor skal du da heller ikke snydes for at blive introduceret til dem 🙂

Jeg ville rigtig gerne vise dig et billede af plastrene, men af en eller anden årsag er det ikke muligt at uploade billeder lige nu…øv 🙁

Nu tænker du måske, at det da kunne være spændende at prøve sådan nogle super-plastre, og at du lige må ned i den lokale Matas, men der kan du ikke finde dem. De kan kun købes online eller gennem en distributør.
Hvis du gerne vil vide mere om hvor du finder en sådan distributør, eller hvordan du kan købe plastrene, så smid en mail, så vil jeg gerne fortælle dig meget mere 🙂

Må din weekend blive lige så dejlig som du ønsker den skal være 🙂Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.