det (næsten) færdige vaskerum

Flere af mine trofaste læsere (tusind tak fordi I læser med, jeg sætter STOR pris på at I gider at læse hvad jeg skriver <3 ) har efterspurgt billeder af mit færdige vaskerum.

Derfor gik jeg ned i kælderen for at tage lidt billeder tidligere i dag. Nu har jeg siddet og kigget billederne igennem, og de viser slet ikke hvor fint rummet er blevet. Det er ikke nemt at fange rummet, så det fremstår pænt og overskueligt, så du må tro mig på mit ord, når jeg fortæller dig, at vaskerummet er blevet SÅ godt.
Jeg tror godt jeg ved, hvorfor jeg ikke synes at rummet helt kommer til sin ret på billederne. Det er fordi at gulvet dominerer ret meget, og det er jo et gammelt og slidt betongulv. Det er sgutte særlig kønt, I know. Jeg kan sikkert ikke lade være med at få det malet…..skal bare lige have fundet en frivillig og hjælpsom sjæl, som vil kravle rundt dernede på gulvet og male for mig….PÅ ET TIDSPUNKT….. men gulvmaling ligger i den høje ende af prisskalaen, så det må lige vente til jeg har fået lagt vaskemaskineafløbet ned i gulvet. Det ligger hen oven på gulvet pt. og så skal jeg også liiiiiige have lavet mit hundespa, og så må jeg se hvor mange monetos der er tilbage til at male gulv for 🙂

Vaskerum før og efter

Når jeg sætter billederne fra før, under og efter op som her, kan man vist godt se, at det er pyntet 😉

Vaskerum_2_før og efter

 

Det er dejligt at have fået pakket tingene væk, og sorteret i stor stil!

Nu mangler jeg bare at få lidt små-opbevaring på væggene…det var den der IKEA-tur jeg kom fra 🙂 Men jeg venter lige til hundespa’en er lavet, for lur mig om ikke jeg kommer til at få brug for lidt småting derinde også 😉

I forbindelse med mit hundespa, skal du glæde dig til at følge med, for jeg har en spændende ting, med en lige så spændende historie jeg skal vise og fortælle dig. Så: Stay tuned 🙂

Vaskerum_3_før og efterOverblik er nøgleordet 🙂

Jeg håber at du kan se forskellen fra før og efter. Jeg er i hvert fald meget tilfreds med resultatet.

Må din torsdag blive lige som du ønsker den skal blive.

 

 2 thoughts on “det (næsten) færdige vaskerum”

  • Det ser super godt ud, og hold nu helt op, en KÆMPE forskel.

    Du må,gerne arbejde videre i mit depot rum i kælderen❤

    • Tak skal du have 🙂
      Jeg må få malet gulvene, når hunderummet er færdigt, for jeg kan godt se, at det vil løfte rummet rigtig meget 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.