Det skrider fremad

Det skrider fremad

I dag stod den så på snedkerier. Det var godt at jeg ikke helt havde glemt mine sløjdtimer fra fordums tid, for der skulle saves en del, måles ud med tommestok og hamres søm efter søm i. Eller det vil sige at PIGERNE skulle save og hamre, for med min nakke, så skal jeg ingen af delene :-/
Pigerne knoklede….ja selv da der kom en regnbyge og jeg mente at nu var det tilladt for os at holde en pause, men næh nej, pigerne var klar til at fortsætte arbejdet, så det gjorde vi naturligvis.

Sia lavede huller med pæleboret…pyyyha det skulle 70 cm ned i jorden!

Julie var også en meget effektiv hul-mager 🙂

Lille Bertha og jeg havde også vores mening om, hvordan hullerne skulle laves, så her holder vi lige et lille byggemøde.

Det færdige højbed. Nu mangler der kun at blive kørt en MASSE jord på. Det bliver søndagens projekt.
Nu er jeg nok som kvinder er flest: Efter at have kigget lidt på det færdig projekt, er jeg kommet i tvivl om det er helt som jeg vil have det. Jeg synes det er blevet for højt. Kvinden vil som regel charmere sin mand til at få ham til at lave det lidt om og rette det til. Det har jeg så ikke liiiige mulighed for, så her er det pigerne der skal charmeres 😉
Spørgsmålet er så, om jeg så er SÅ utilfreds med resultatet?
Jeg må en tur ud i haven og kigge på det endnu en gang, og måske pille et stykke træ, eller to, af for at se om det så bliver bedre. Ak ak, det er ikke altid nemt at vide lige nøjagtigt hvad man gerne vil have…..

Dejlig lørdag aften til dig og dine.

 1 thought on “Det skrider fremad”

  • Sejt projekt og jeg synes slet ikke det er for højt – men lige tilpas. Det bliver du super glad for tror jeg :-))

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.