Døden er indtruffet

Døden er indtruffet

Ja overskriften er lidt barsk, men den er sand nok: Jeg lavede et lille eksperiment for nogen tid siden, da jeg havde fået den smukkeste buket roser, der lykkeligvis var begyndt at skyde på stilkene. Jeg prøvede at plante dem i nogle potter, med håbet om at de ville slå rod.

Men ak! Det lykkedes ikke. De rådnede og døde 🙁


Mig og stiklinger er åbenbart ikke verdens bedste kombination. Jeg har tidligere prøvet at lave rosenstiklinger fra en af mine roser ude i haven: De døde. Jeg har prøvet at lave stiklinger af min blåregen: De døde. Jeg har prøvet at lave stiklinger af et figentræ: De døde også….. mon der tegner sig et billede??? 😀
Nå, men heldigvis er jeg ikke en der giver op så let, så jeg fortsætter i min naive tro på at det nok skal lykkes at få knækket koden til at lave stiklinger en dag 😉

Hvis du har tips og tricks til hvordan jeg skal bære mig ad, så skriv dem meget gerne i en kommentar. Jeg tager imod dem med kyshånd <3

Men EN ting har jeg da haft held med: Mit lille citrontræ, som er vokset så fint frem, efter at jeg såede en kerne fra en citron i foråret 🙂
(Man skal huske at samle på de små succes’er også 🙂 )

Jeg krydser fingre for at det vil vokse sig større med tiden, og ikke dør 😉

Må din tirsdag blive fyldt med andet end kun kommunal- og regionsvalg <3

 TAK FORDI DU GØR DET ENDNU SJOVERE AT LÆSE MED HERINDE :-)

6 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Lisbeths Haveblog
21. november 2017 14:25

Du er bare bedre til kerner end stiklinger og man skal gøre det, man er bedst til. Jeg kan heller ikke det med stiklinger, så herfra er der desværre kun medfølelse og forståelse og ingen tips 🙂
På’en igen.
Hilsen Lisbeth

Lisbeth (Countryliv)
21. november 2017 18:19

Bedre held næste gang – jeg tror bare at årstiden var lidt forkert 😉 Men sikke et fint lille citrontræ, tillykke med det.

Lisbeth Klastrup
Lisbeth Klastrup
21. november 2017 19:08

Heller ikke jeg er særlig heldig med stiklinger, så du får endnu mere morask opbakning 🙂 Jeg har som du glædet mig over, at roserne i en buket begyndte at skyde, men at få dem til at gro videre, gik heller ikke for mig.