drømmer mig tilbage….igen

Jeg kan ikke lade være med at drømme mig tilbage til vores dejlige tur til Thailand.
Når frosten bider derude, og de mørke vinteraftner omslutter mig, så er det ikke svært at læne sig tilbage, og bare drømme sig tilbage til varme, sol og fantastiske oplevelser.

Godt hjulpet på vej, af alle de hundredevis af billeder som vi har taget, har jeg siddet og kigget på dem alle sammen igen, og jeg tænkte at jeg vil vise dig, hvor dejligt vi boede i bjergene i Hua Hin.

Husene er byggede af de lokale, men med danske investorer, og drevet af Flemming, som bor i samme “klynge” af huse. Resortet hedder “Oriental Mountain view” og ligger ganske fantastisk, kun med lyden fra cikaderne.

Her kommer en række billeder af det hus, som pigerne og jeg boede i:

Hus_1

Dette var mit soveværelse.

 

Hus_2

Her var pigernes soveværelse.

 

Hus_4

Vores stue/spisestue.

 

Hus_5

 

 

Hus_6

Vores køkken.

 

Hus_3

Badeværelset.

 

Hus_7

Så fint et træ, stod ved vores hoveddør.

 

Hus_8

Udsigten fra vores hoveddør, hvor poolen lå, 10 skridt fra os. Desværre lå vores hus ikke med direkte adgang til poolen fra hoveddøren, hvilket var det vi havde troet, men skidt med det, vores hus var ualmindeligt dejligt alligevel.

I morgen vil jeg vise dig nogle flere billeder fra dette skønne land. Jeg tror det bliver fra vores tur på elefantryg, hvilket var en vildt sjov oplevelse 🙂

Hav en dejlig torsdag aften….altså det der er tilbage af den 🙂

 

 Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.