Dunkin’ donuts look alike

Dunkin’ donuts look alike

I går skrev jeg lidt om TEFALs nye toastmaskine som jeg har købt (læs indlægget) og da skrev jeg også om det næste vi ville prøve: at lave donuts.
Julie gik ind i projektet med krum hals, og jeg må sige at resultatet blev super godt. De smagte vidunderligt, og var slet ikke så syndige som de rigtige doughnuts, da disse ikke bliver friturestegt. Så vi kunne spise dem med nogenlunde god samvittighed 😉

IMG_7136

IMG_7137

IMG_7139

IMG_7146

 

Man kan måske diskutere pynten på doughnuts’ene, og den skal vi arbejde lidt mere med, og så vil vi prøve os frem med lidt forskellig fyld, så det skal nok blive super sjovt 🙂

Jeg kan indtil videre anbefale TEFAL’s toastmaskine og vil gerne have samlet flere af de udskiftelige ‘plader’ så jeg bla. kan lave

Panini:
47a6eaa59f8d95212efefb14f8c8e572

Nogle alsiske småkager der hedder ‘Gode råd’:

24163d4141a24e69b6acba9a7153df1b

Og mini-muffins:

tilbehoer-til-tefal-snack-collection-box-12-smaa-bidder

Så er der lidt at skrive på ønskesedlen 🙂

Når vi har prøvet at bruge maskinen og pladerne, skriver jeg endnu et indlæg, så du kan høre om vi stadig er lige begejstret, men mon ikke? Indtil videre synes vi alle tre at maskinen er intet mindre end genial – specielt til donuts 😉Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.