Man skal høre efter hvad lægen siger efter en maveoperation

Man skal høre efter hvad lægen siger efter en maveoperation

Efter en maveoperation skal man bare gøre som lægen siger

LÆG DIG!
Det sagde lægen til mig i dag, da jeg var til kontrol med min mave, efter den maveoperation jeg fik lavet for en uge siden. Ja altså han sagde at jeg skulle huske at lægge mig i løbet af dagen, og helst ligge / læne mig tilbage ret så ofte.
Det har jeg ikke været så god til, fordi jeg har det så godt, og derfor ikke føler mig nyopereret eller har decideret ondt.

 

2bd1eec95813ad7a0294de309f73b690

 

Han forklarede mig at det jo har været en stor operation (se ovenstående billede: ‘full tummy tuck’), hvor der er en indre sårflade på indersiden af hele maven. Denne flade tager rigtig mange uger om at hele, da den er så stor.
Når jeg så har gået eller stået for meget, eller drejet for meget i overkroppen, har såret svært ved at hele.

Så tilbage på sofaen med mig. Jeg har bevæbnet mig med et par bøger, fjernbetjening, dyne og ikke at forglemme: Mine tro følgesvende: Mine to coton-hunde Bertha og Karla. De er altid klar på at blive nusset og krammet, og så synes de jo det er ekstra luksus at jeg har dynen med i sofaen, for så kan de putte EKSTRA meget. Og det synes de bestemt ikke er tosset.

Jeg er spændt på hvor mange oplevelser jeg kan skrive om på bloggen, nu hvor jeg bare skal ligge 😉
Måske jeg skulle begynde at følge med i nogle serier eller se nogle film på TV?

Gode ideer modtages 😉Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.