en beduin, er det ikke sådan en der bor ude i ørkenen??

Jow, det er lige præcis det det er.

Pigerne og jeg havde snakket om, at vi ville på en tur til Cairo, for at se Keops pyramiden, men det var en køretur på 7 timer (hver vej!!!) og med risiko for, ikke at kunne komme ind nogle af de populære steder, på grund af urolighederne i byen, valgte vi at springe over (det viste sig så også, at rejsebureauet valgte at aflyse alle turene, så vi var ikke kommet afsted uanset hvad).

Vi valgte i stedet for at tage en tur ud i ørkenen, hvor vi skulle besøge nogle beduiner, hvor vi skulle spise og se på stjerner sammen med dem.
Jeg kunne nu komme på et par andre mennesker jeg hellere ville se på stjerner med, men pigerne var der jo også, og det skulle nok blive ganske hyggeligt.
Det der trak aller mest, var at vi skulle ride på kameler (det er faktisk dromedarer, men egypterne skelner ikke mellem en kamel eller en dromedar) hvor vi skulle ride hen til beduinernes lejr.

Jeg må hellere slå helt fast: Denne tur var helt fantastisk, fra start til slut! Pyt med at jeg ikke havde “the one and only” ved min side (jeg kan jo altid komme tilbage, når jeg har fundet ham 😉 ) da vi skulle se på stjerner, for hele stemningen og den store gæstfrihed som beduinerne udviste, var helt sublim.

At ride på kameler (ja ja, dromedarer, I know) var en kæmpe oplevelse.

DSC01164

Julie sidder højt på sin kamel 🙂

DSC01786Sia rider ud mod solen på sin kamel….

DSC01174Jeg var så heldig at ride på kamelen i forreste række (det er mig med den hvide cap på hovedet…solen bagte ret meget, så at have noget på hovedet var en nødvendighed).
Udsigten der oppe fra var ubeskrivelig.

DSC01789

Tak for turen min ven!

Efter en fantastisk tur på kamelryg (og en anelse øm bagi!) var vi ankommet til beduinernes lejr.
Vi blev budt velkommen med hibiscus-te, og kunne derefter finde en plads i skyggen, og så bare nyde hele stemningen.

Hvis du vil høre, hvordan det var, at tilbringe en aften, i selskab med beduinerne, så læs med i morgen, hvor jeg vil vise dig et par billeder, og fortælle mere 🙂

Må din lørdag blive helt som du ønsker den skal blive 🙂

 Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.