En fyring er aldrig sjov

En fyring er aldrig sjov
Så skete det: Jeg fik en fyring

Jeg har nu en fyring i bagagen:

‘Du er fyret’
Sådan lød beskeden i starten af marts.

Jeg må indrømme at jeg var rystet. Sådan noget tror jeg aldrig man kan forberede sig på. Så nu er jeg ledig på markedet, om jeg så må sige 😉

Så hvis du kender nogen der kender nogen, som kan bruge ‘sådan en som mig’ (læs: fotograf, skribent eller webadmin / webredaktør) i 16 timer om ugen. Så send mig gerne en besked, eller giv gerne mine oplysninger videre 🙂
Jeg arbejder gerne hjemmefra så geografi er ingen hindring.

Jeg uploader mit CV nederst i denne blogpost 🙂

Det er derfor jeg ikke har været så aktiv her på bloggen på det seneste. Der er så meget der skal være styr på: Der skal søges nye jobs, CV’et skal opdateres (det er jo ikke det man gør så meget i når man har et job) der skal udfyldes en masse papirer, man skal meldes ledig hos diverse instanser, budgettet skal ses efter, nu hvor indkomsten kommer til at falde drastisk osv. osv.
Det tager faktisk ret meget af min tid at være uden job 😉

Jeg er dog fortrøstningsfuld. Jeg skal nok finde et nyt job. Der er et firma derude som slet ikke kan undvære mig og mine evner – vi skal bare lige have fundet hinanden 😉

CV-Kira Leth

 

 Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.