en helt fantastisk havefest

en helt fantastisk havefest

foto 3-1

En dejlig sensommeraften i august, blev forvandlet til den fedeste fest ever!

For nogle uger siden, skulle vi holde havefest. Det var hos min kæreste, i anledning af hans forestående runde fødselsdag. Alle sejl var sat til, og alle ledige hænder blev sat i gang. Telt blev rejst, mad blev lavet, borde blev dækket og festpynt blev kreeret. De 62 gæster var mere end velkomne.

Min kæreste er musiker, så det var meget nærliggende at der kom livemusik i løbet af aftenen. Det giver bare SÅ meget mere til en fest, når der står nogle rigtige mennesker på en scene og giver den gas, end en forkølet ghetoblaster  henne i hjørnet.

Et af de projekter jeg var hovedansvarlig for, var pyntning af festteltet og borddækning. Jeg havde dog aldrig pyntet op til havefest for SÅ mange mennesker, så det var lidt af en udfordring.
Jeg er ikke den store tilhænger af kulørte lamper og plastickrus, men da det jo var en havefest (og MANGE mennesker) skulle det jo også afspejle have, natur, sommer og fest.

Jeg kom på den idé at lave pom pom’er af silkepapir, i festlige farver, så jeg bestilte en hel kasse kulørt silkepapir hjem, og fik mine 2 døtre plus bonusdatter til at hjælpe mig med at folde og klippe RIGTIG mange pom pom’er. Resultatet blev KANON!

foto 2-1

Gæsterne var meget imponerede over pynten, og det gav en super god stemning inde i teltet.

Bordene skulle jo også dækkes, og her havde vi brugt lidt penge på rigtige vinglas, og havde også dækket op med rigtig bestik (det ER altså ikke fedt at spise med plasticbestik!!!)
Der var buffet, så tallerknerne stod ved maden, så jeg nøjedes med at lægge servietterne ved hver gæst. Jeg havde bundet en bastsnor rundt om servietten, med et manillamærke på, hvor gæstens navn stod på. Enkelt og rustikt. Selve servietterne var i så kraftig en kvalitet, at det føltes som stof (lige som dugene) og det kan jeg kun anbefale. Det giver en mere eksklusiv fornemmelse, og så er de også bare mere holdbare.

Image-1

foto 1-1

Som bordpynt havde jeg købt nogle ’emalje’-fade i Søstrene Grene som jeg lagde en masse Hortensiaer i, og lagt ranker af vedben på hele bordet. Ind imellem stillede jeg store bloklys.

Det samlede ‘fest-billede’ blev meget harmonisk og flot, og det blev ret meget som det jeg havde forestillet mig inde i mit hovede 🙂

Behøves jeg at sige at vi festede til den lyse morgen???Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.