En lille tur i haven

En lille tur i haven

I dag skinnede solen så dejligt, så jeg MÅTTE bare ud. UD i den dejlige sommerluft. Det kan godt være at det ikke ligefrem er 25 grader udenfor, men luften er mild og sød, uhhm jeg ELSKER sommeren.
Min søde og skønne nabo kom ind og klippede græsset, da det var blevet en anelse for langt til, at pigerne kunne klippe den med vores håndskubber (nope, jeg må STADIG ikke bruge mine arme!!!)
Du kan tro det ser flot ud, nu hvor mit nysåede græs er kommet op (altså det som hundende ikke har gravet i!!!) og det begynder efterhånden at ligne den have jeg har planer om at skabe.

I mit højbed begynder der så småt at vokse lidt ukrudt frem, og det kribler simpelthen i mine fingre, for at komme til at ordne det, men Kira: “Fy, nej, må ikke….endnu” Ellers synes jeg at haven er dejlig, og smuk og ikke mindst: Overskuelig. Jeg ELSKER simpelthen at gå ud i min have og opleve hvordan det hele spirer og gror, og for tiden endda blomstrer. Jeg kan blive helt høj af lykke…..

Græsset kommer så fint

Stemning fra haven <3

En lille plante spirer frem, under drys fra den kæmpe store Snebollebusk som den står nedenunder.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.