en ny terrasse…eller næsten

en ny terrasse…eller næsten

Min terrasse er tudse-gammel! Bum!
Men jeg har ikke lige penge til at skifte belægning sådan inden for den nærmeste årrække, men jeg er heller ikke interesseret i at kigge på terrassen, gammel og slidt og FYLDT med ukrudt.

I weekenden gik pigerne og jeg igang med at fjerne ukrudt mellem fugerne. Vi kunne nærmest ikke skelne græsplæne fra terrasse, så fyldt var den med grønne vækster. Jeg elsker at rode i haven, men jeg HADER at fjerne ukrudt fra fugerne på terrassen. Da vi var cirka halvvejs, kunne jeg se, at ukrudtet tog megen jord med op (ja terrassen er fra dengang men fejede jord ned mellem fliserne når man havde lagt dem) og nu var der store, åbne fuger.
Jeg besluttede at vi skulle prøve at fylde fugerne op med stenmel. Det skulle efter sigende forhindre ukrudt i at komme op, og det er lige i min ånd. Så i går tog vi i Jem & Fix og fik hentet en sæk gråt stenmel, og gik igang med at feje det ned imellem fugerne.

Se med, hvordan den gamle terrasse lige så stille bliver opdateret:

foto 1-1

Her er halvdelen af terrasen klaret. Der mangler lige at blive fjernet den sidste rest af ukrudt og jord-fuger.

 

foto 2-1

Det pynter, ik? Det overskydende stenmel skal fejes sammen, inden terrassen er helt top tunet.

 

foto 3-1

Det uundværlige værktøj i kampen mod ukrudt i fugerne mellem terrassefliserne.

 

foto 4-1

Den sidste del af stenmelen skal fejes ned i de åbne fuger.

Se med i morgen, hvor du kan se det færdige resultat 🙂

 Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.