En tur i baljen, eller hvordan charme kan berige dig med guld

Jeg skrev for efterhånden nogen tid siden, at jeg havde en lille overraskelse, som jeg ville afsløre for dig, når mit hunderum stod færdigt. Og her kommer afsløringen:

Jeg har fået anskaffet mig den fedeste laboratorievask, som min dejlige far har hængt op inde i mit vaskerum (som befinder sig på den anden side af væggen af hunderummet) hvor jeg kan bade Bertha, uden selv at blive lige så våd som hende selv.
Tidligere badede jeg hende i et babybadekar på stativ i brusekabinen, men da jeg bader hende ret ofte, var det et værre flytten rundt, så løsningen med en vask i kælderen er bare PERFEKT!

Hvordan jeg så er kommet i besiddelse af dette fantastiske “badekar” er en historie for sig:
Min dejlige genbo, og veninde Anne Marie (som selv har 3 styks Coton De Tulear) gik forbi den lokale skole, her i sommers, hvor der er gang i den store ombygning. Hun spottede flere porcelænsvaske, som bare lå på jorden. Dagen efter, hvor håndværkerne atter var mødt ind på job, gik hun ind og spurgte om de havde planer med disse håndvaske, hvilket de heldigvis ikke havde.
Hun aftalte med dem, at hun måtte tage dem alle 3 med, mod at give kage til hele håndværkerteamet. Som sagt så gjort, så håndvaske blev smidt bag i hendes lille Opel Corsa, og dagen efter havde hende og jeg bagt kage til de sultne håndværkere 🙂 De fik mætte maver, og vi fik de eftertragtede laboratorievaske 🙂
Se det er en deal der er god at få, og det har betydet, at vi sidenhen har fået lovning på de fedeste skabe fra de gamle fysiklokaler, da de ellers bliver skrottet 🙂

vaskBertha bliver vasket i sin fine “nye” vask.
Nu mangler jeg bare lige at få sat nogle hylder op, så alle hendes pelslplejeprodukter og håndklæder kan ligge fremme, så de er lige til at få fat i, når de skal bruges.

Så, stay tuned… lige pludselig er der nyt, med billeder af en masse fysikskabe 😉

 Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.