En varm og dejlig Kristi Flyvfarts-ferie

En varm og dejlig Kristi Flyvfarts-ferie

Aaaah sikken nogle dejlige fridage jeg har haft.

De startede egentlig knapt så fantastisk: Onsdagen hvor jeg har min ugentlige fridag, blev tilbragt i tandlægestolen, hvor jeg skulle have udskiftet 2 gamle fyldninger, og hvor jeg blev 3.300,- fattigere :-/
Derfra kunne det kun gå fremad 😀

Torsdagen blev nydt i arbejdets tegn. Kæresten og jeg fik kørt en masse skrald på losseren, og flyttet mine havemøbler ned på terrassen i Assens, hvor de skal bo  – sammen med os andre pr. 1.7. 🙂

Senere om torsdagen kørte jeg til Flora Frankfri, hvor jeg fyldte bilen med de smukkeste sommerblomster til alle krukkerne i mit kommende hjem i Assens.

IMG_8707

Jeg fik plantet alle krukkerne til, og der kom den rette sommerstemning på både terrassen og i gården (billeder kommer senere). Dagen blev afsluttet med lækker mad, lavet på grillen. Uhm jeg ELSKER når kæresten tryller ved grillen <3

Fredagen skulle tilbringes sammen med ældste-datteren. Vi skulle have en rigtig mor-datter-eftermiddag, hvor vi tog til Lillebælt Marked og Open by Night i Middelfart. Vi afsluttede dagen på Café Razz, hvor vi tilfældigvis mødte en af Karla’s hvalpe. Hvalpen var søreme også kommet på café 🙂

Det var et dejligt gensyn <3

IMG_8700

Lørdag stod den på 60 års fødselsdag hos en af medlemmerne i madklubben. Det var en rigtig god dag, og rigtig varm! Vigtigst af alt var, at fødselaren havde en uforglemmelig dag, og det er jeg sikker på at han havde 🙂

I dag var det som bekendt Morsdag <3
Jeg var spændt på, om mine tøser havde husket det. Jeg havde dog ikke sparet på at give dem små remindere. Det samme havde deres moster efter sigende også gjort 😉
Grunden til alle disse reminders var, at det mislykkedes dem sidste år, big time. Jeg ved ikke hvorfor, men fødselsdag og Morsdag er 2 meget vigtige dage for mig. Jeg kan ikke gøre for det, men jeg bliver så skuffet og ked af det, når dagen af en eller anden årsag mislykkes. Sidste år var det så Morsdagen der gik i ged. Men sådan var det slet ikke i år <3

Jeg fik et lækkert chokoladehjerte med påskriften ‘Verdens bedste mor’ 😀 og et glas lakridskugler 🙂
Og når man har Morsdag, så betyder det at moren må bestemme hvad vi skal lave, så jeg bestemte at vi alle sammen skulle i haven og gøre den sommerklar = fjerne visne stauder og ukrudt 😉
Det tog ikke mere end en lille time, så var det klaret. Den ældste datter havde tømmermænd, men ‘that’s life’ når man har lovet at være frisk til Morsdag 😉

Efter hun havde fået en lur, kørte pigerne og jeg en lille tur i det gode vejr, og sluttede dagen af med en tur på Asia i Middelfart.

IMG_8708

Mor her blev dog henvist til bagsædet under køreturen 😀 Det var nu okay. Så kunne jeg sidde og nyde turen og det gode vejr – og skabe mig fjollet når kameraet pegede i min retning :-O

Næste uge byder på en 16 års fødselsdag (yngste-datteren <3 ) og andre spændende ting.

Må din uge blive fyldt med endnu mere solskin, i både hjertet og på huden 🙂

 Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.