Endelig vurdering af “Fifty Shades of Grey”

Jeg er nu færdig med at læse den verdensberømte bog “Fifty shades of Grey” og jeg må indrømme at det er en fængslende bog.
Jeg vil dog stadig holde på, at de laaaaaange beskrivelser af hovedpersonernes seksuelle udskejelser tenderer til at blive kedeligt, men alt i alt en super god bog, hvor jeg helt sikkert skal læse både nummer to og tre af 🙂

Det psykologiske spil begge hovedpersoner har kørende, er helt sublimt beskrevet, og deres personligheder er også meget beskrivende. Man kan som læser ikke lade være med at holde af dem begge, på hver deres måde, selvom den ene af dem er lidt seksuelt forskruet og har nogle aparte tendenser.

Så afsted til biblioteket og skriv dig op, hvis du har tålmodighed til at vente i 7 måneder på at den bliver ledig, eller giv dig selv bogen i gave…..den er det værd 🙂

Rigtig god læselyst.

 

Ny bog i Frøken Leth’s boghjørne:

Jeg har nu kastet mig over bogen “Forført af livet” af Frederik Fetterlein. Jeg har ikke læst særlig meget af den endnu, men min foreløbige vurdering er: Træls bog, med alt for mange tennis-oplysninger for en læser der ikke interesserer sig synderligt meget for den sport. Der er alt for mange stavefejl som forstyrrer øjet, og så sidder jeg som læser og tænker på den måde bogen er skrevet på: Så velformuleret tror jeg ikke Frederik Fetterlein er, og derfor virker den utroværdig på mig. Men jeg giver den en chance, og lader mig overraske, hvis det er muligt 🙂

 Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.