Er jeg mon blevet snydt???

Er jeg mon blevet snydt???

Jeg går i disse dage og venter på at høre nyt omkring de havemøbler jeg købte hos en tysk leverandør for en 1½ uges tid siden.

Der er TOTAL stilhed fra deres side, selvom jeg gentagne gange har kontaktet dem for at høre nyt. Jeg er spændt på om jeg er blevet taget gevaldigt ved næsen, og derved nogle tusind fattigere….. Jeg håber det ikke. Jeg giver det lige weekenden over, inden jeg begynder at blive lidt mere nervøs.

spoergsmaalstegn

Må din weekend byde på hygge og samvær med dem du elsker.

Jeg ved at min weekend bliver fantastisk: Skal til Rock Under Broen i morgen (omend iført regntøj og gumistøvler) og søndag (hvis tømmermændene tillader det) til Coton-træf i Odense, sammen med en masse andre Coton De Tulear-ejere. Jeg tager kun Bertha med, fordi Alfred er ikke helt tryg ved andre hunde han ikke kender, og det resulterer ofte i at han snerrer og napper efter de andre hunde. Det er synd for dem, men bestemt også synd for ham, at han er utryg. Jeg arbejder for tiden med hans selvværd ( i kraft af overflod af kogt kylling, hver gang vi møder en fremmed hund) og det hjælper, men det er meget små fremskridt. Før i tiden, håbede jeg ikke at vi mødte nogen fremmed hund, fordi så skabte Alfred sig, og jeg følte at jeg skulle forklare hans adfærd, og nu håber jeg sådan at vi møder en MASSE andre hunde, når vi er ude at gå tur, så han kan få kylling, og lære at det er dejligt (=kylling som godbid) at møde fremmede hunde. Det er bare som om, at hundejerne her i Strib ikke gider at lufte deres hunde mere, når jeg går tur med mine. Jeg har den seneste uge kun mødt 3(!!!) hunde på mine daglige gåture….Ih altså 🙁

Så kære hundejere i Strib: Kom ud at gå med jeres hunde, så vi kan få vist Alfred at jeres skønne hunde slet ikke er så farlige som Alfred tror. Tak!

 Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.