Flad mave = gravid mave?!!?!?!

Flad mave = gravid mave?!!?!?!

Seriøst? Her troede jeg lige jeg havde fået en flad mave!

Det er nu en uge siden jeg fik den længe ventede operation, hvor jeg fik fjernet maveskindet, og dermed automatisk havde fået flad mave.
For to dage siden begyndte maven dog at hæve. Den bulede ligesom i den ene side, og dagen efter var der bule ‘over hele linjen’.

Jeg ligner nu en der er gravid i 3. måned!

Det skulle efter sigende være helt normalt, og forsvinder lige så stille igen, men hvor er det træls nu hvor det står på. Jeg havde jo lige glædet mig sådan over min nye, flotte mave.
Jeg skal have en ret sexy kompressionsdragt på 24-7, som starter nede midt på lårene, og ender helt oppe under barmen. Uden på den, har jeg så et korset/mavebælte, som starter nede på hofterne og slutter oppe under barmen.
Det er en stram og varm omgang, og jeg skal have den beklædning på i 3 uger endnu. Derefter ‘slipper’ jeg med at kunne nøjes med at have hele menageriet på i dagtimerne i yderligere 2 måneder.

3ZY0000101

5GZ0000101

 

 

Når jeg har ‘udstået tiden’, tror jeg også at min mave er tilbage i den rigtige form 🙂
Og tiden den er lang: Lægen siger at der kan gå helt op til 1,5 år, før maven har fået den form som den vil have fremover. Og der er jo lææææænge til!!!! Gad vide om jeg skal ligne en gravid så længe???

Jeg skal til kontrol på hospitalet i morgen og jeg satser på at de er tilfredse med mig, og så må jeg lige spørge lægen en ekstra gang, om jeg skal have en hævet mave det næste lange stykke tid.
Læs med i morgen, og hør hvad lægen sagde.

 Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.