Den første krans er lavet og julen kan begynde

Den første krans er lavet og julen kan begynde

Jeg har endelig fået samlet nok materiale til at kunne lave årets første julekrans til hoveddøren. Og det endte med at blive denne her:

img_9819

Jeg har holdt det hele i naturmaterialer, på nær sløjfen naturligvis 🙂
Den er meget enkel, hvilket jeg nok er mest til, når det gælder jul. For vi bliver bombarderet med nisser, store røde sløjfer, guld og glimmer. Derfor synes jeg det er dejligt at naturen dominerer i de juledekorationer jeg kreerer 🙂

Jeg gjorde sådan her:

img_9821

Jeg samlede alle de materialer jeg havde samlet sammen i en kurv, så jeg havde et overblik over hvad jeg skulle bruge, og for at blive inspireret til hvordan kransen skulle bindes.

Dernæst bandt jeg små buketter af buxbom og enebærgrene, så de kunne udgøre basis for den krans jeg ville binde. Buketterne bandt jeg på en halmkrans.

img_9820

Jeg ‘fyldte hullerne ud’ med at binde hvidmos rundt om på kransen. Derefter bandt jeg lærkegrene på, og fæstnede et enkelt husløg i bunden af kransen. Jeg satte to rosenformede grankogler fast i den ene side, og sluttede af med at binde et lærredsbånd rundt om kransen i toppen. Done!

Jeg skal have lavet lidt flere kranse, for familie og venner har efterspurgt en krans her til jul, så mon ikke jeg laver lidt flere 🙂 De er jo sjove at lave. Jeg har også en idé til nogle små juletræer lavet af hekselyng og lavgrene. Det glæder jeg mig til. Jeg skal bare lige have skaffet nogle små potter at lave dem i.

Så nu begynder julen så småt at tage sin indtog her på matriklen 🙂

Glædelig jul!Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.