Første søndag i advent 2015

Første søndag i advent 2015

På denne første søndag i advent 2015 skal du ikke snydes for, hvad jeg har syslet med i de seneste dage: En kasse med adventsgaver til min kæreste. Jeg har jo af gode grunde ikke kunnet vise dig den før, da han først modtog kassen i dag, og ikke havde den mindste anelse om at jeg havde lavet sådan en til ham 🙂

Jeg har købt 4 gaver, som jeg ved han bliver glad for. Du ved, kvinder kan det der med at hæfte sig ved noget manden siger han godt kunne tænke sig, og husker det til en dag hun skal give ham en gave. Jeg kan naturligvis heller ikke fortælle dig hvad der er i de 4 gaver, i tilfælde af at han læser med her på bloggen.

Men du skal naturligvis ikke snydes for et billede af kassen:

_V3K0173

Jeg har haft en gammel champagne trækasse stående, som jeg har foret med silkepapir, og fyldt gaverne ned i. Hver af dem har jeg forsynet jeg med et Manillamærke, hvorpå jeg har skrevet et tal fra 1 til 4, og bundet om hver pakke. Derefter har jeg sat enebærgrene fast med klips fra min klipsemaskine, og lagt store kogler ned imellem gaverne, påbundet smalle silke-julebånd.
Jeg tænker nemlig, at når ugerne går, og der svinder lidt mere i pakkebeholdningen, skal kassen stadig være pæn og julet at kigge på. Derfor blev koglerne lagt derned som fyld og pynt 🙂

Nu er der tænd det første lys i adventsstagen, som atter i år er min Kubus stage, hvor jeg har hængt 4 tal og pyntet den lidt. Den får du at se i morgen.

‘Gorm the Storm’ raser derude, og havemøblerne er kommet i sikkerhed, så jeg kan trygt kravle under tæppet på sofaen, og nyde den sidste rest af søndag <3

Go´vind til dig og dine, og pas på dig selv og hinanden.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.